SOCIAL MEDIA
Facebook Smit & Partouns  LinkedIN Smit & Partouns  
BEZOEKADRES

Kampstraat 62-68
6163 HG Geleen (Limburg)
Tel. 046-4754829
Fax 046-4747030
info@smitenpartouns.com

POSTADRES

Smit & Partouns B.V.
Postbus 228
6160 AE Geleen

KANTOORTIJDEN

Maandag t/m Vrijdag
van 8.30 uur
tot 16.30 uur

NIBHV KEURMERK

Erkend opleidingsinstituut
bedrijfshulpverlening

VCA UITSLAG
SMIT & PARTOUNS

Klik op de link VCA uitslag
om de uitslag van je VCA
examen op te vragen!

CCV

HET ORANJE KRUIS

OVER ONS
De mensen achter Smit & Partouns BV

In de loop der jaren heeft Smit & Partouns BV zich bewezen als een degelijk en betrouwbaar opleider voor verschillende opleidingen zoals: Eerste Hulp (vroegere EHBO), kinder EHBO, sportblessures, BHV, VCA basis, VCA, VOL, AED, Cyanide, Preventie medewerker en Levensreddend Handelen.

Daarnaast verzorgen wij ook instructies zoals: adembescherming, gaspakdrager en kleine blusmiddelen.
Al deze opleidingen en instructies worden verzorgd door ervaren en gedreven instructeurs. Zij staan garant voor een goede instructie/opleiding waarin vooral de praktijk niet uit het oog wordt verloren.
Wij streven er naar, om cursisten goed opgeleid en geïnstrueerd naar huis te laten gaan. Hun veiligheid en die van anderen staat immers altijd voorop. Daarvan zijn we ons wel degelijk bewust!

Mijn naam is Eric Breidenbach.
In 1989 startte Teun Smit de firma Smit & Partouns en begon met EHBO-opleidingen te organiseren voor o.a. DSM. Het huidige pand aan de Kampstraat 62-68 werd onder zijn hoede gebouwd in 1997. Onze locatie biedt voldoende mogelijkheden om opleidingen en instructies te verzorgen. Naast drie leslokalen, beschikken we ook over een ruime instructiehal waarin – zonder last van weersinvloeden – praktijkoefeningen kunnen worden gegeven. Het lesmateriaal van Smit & Partouns biedt ruimte voor een gevarieerd programma aan instructies.

Onze administratie wordt verzorgd door Danielle Breidenbach. Zij verzorgt alle administratieve afhandelingen en stuurt u ook tijdig een uitnodiging toe voor een herhalingscursus. Daar hoeft u dus niet zelf aan te denken!

Zij is ook de vraagbaak voor iedereen die graag informatie wil hebben over onze dienstverlening.

Zij en alle andere enthousiaste collega’s van Smit & Partouns doen er alles aan om uw vragen en suggesties te beantwoorden en onze klanten tegemoet te komen. startpagina item2a item2a1 cursusaanbod item2a2 item2a1a links item2a4 item2a1c offerte item2a5 item2a1d routebeschrijving item2a6 item2a1e