SOCIAL MEDIA
Facebook Smit & Partouns  LinkedIN Smit & Partouns Instagram Smit & Partouns 
BEZOEKADRES

Kampstraat 62-68
6163 HG Geleen (Limburg)
Tel. 046-4754829
Fax 046-4747030
info@smitenpartouns.com

POSTADRES

Smit & Partouns B.V.
Postbus 228
6160 AE Geleen

KANTOORTIJDEN

Maandag t/m Vrijdag
van 8.30 uur
tot 16.30 uur

NIBHV KEURMERK

Erkend opleidingsinstituut
bedrijfshulpverlening

VCA UITSLAG
SMIT & PARTOUNS

Klik op de link VCA uitslag
om de uitslag van je VCA
examen op te vragen!

CCV

HET ORANJE KRUIS

OVER ONS
De mensen achter Smit & Partouns BV

In 1989 startte Teun Smit de firma Smit & Partouns en begon met EHBO-opleidingen te organiseren voor o.a. DSM. Het huidige pand aan de Kampstraat 62-68 werd onder zijn hoede gebouwd in 1997. Onze locatie biedt voldoende mogelijkheden om opleidingen en instructies te verzorgen. Naast drie leslokalen, beschikken we ook over een ruime instructiehal waarin – zonder last van weersinvloeden – praktijkoefeningen kunnen worden gegeven. Het lesmateriaal van Smit & Partouns biedt ruimte voor een gevarieerd programma aan instructies. 

Sinds 2004 is het bedrijf onder leiding van Eric Breidenbach uitgegroeid naar een echt familiebedrijf. Door de jaren heen hebben wij het cursus- en opleidingsaanbod aangevuld en verbeterd. Tevens heeft Smit & Partouns BV zich bewezen als een degelijk en betrouwbaar opleider voor verschillende opleidingen zoals: Eerste Hulp (vroegere EHBO), kinder EHBO, sportblessures, BHVVCA basisVCAVOLAED, Cyanide, Preventie medewerker en Levensreddend Handelen.

Daarnaast verzorgen wij ook instructies zoals: adembescherminggaspakdrager en kleine blusmiddelen.
Al deze opleidingen en instructies worden verzorgd door ervaren en gedreven instructeurs. Zij staan garant voor een goede instructie/opleiding waarin vooral de praktijk niet uit het oog wordt verloren. Inmiddels worden er meer dan 25 cursussen aangeboden waarbij altijd rekening wordt gehouden met uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Met een ervaren en gedreven team streven wij altijd naar perfectie! 

Danielle Breidenbach is verantwoordelijk voor de administratie binnen ons bedrijf. Tevens stuurt zij tijdig een uitnodiging voor een herhalingscursus, daar hoeft u dus niet zelf aan te denken! Indien u meer informatie wilt hebben over onze dienstverlening of een andere vraag hebt kunt u altijd bij haar terecht! 

Roy Breidenbach is een van onze ervaren cursusleiders en daarbij uitgegroeid tot hoofd instructeur! Hij geeft met alle plezier de lessen omtrent de gevraagde cursus. Ook is hij verantwoordelijke voor het onderhouden van de relatie met verschillende bedrijven. Ook neemt hij alle financiële administratie op zich!

Onder leiding van Eric Breidenbach doen wij, samen met alle andere enthousiaste collega's van Smit & Partouns BV, er alles aan om uw gevraagde cursus naar al uw wensen aan te passen en alle mogelijkheden daarin te bespreken. Wij streven er naar, om cursisten goed opgeleid en geïnstrueerd naar huis te laten gaan. Hun veiligheid en die van anderen staat immers altijd voorop. Daarvan zijn we ons wel degelijk bewust!